DSC09136.jpg

Om SCN

SCN, Sensor Control Nordic, representerer en uavhengig leverandør av komponenter og systemer innenfor industriell automasjon. Vårt mål er å tilby det optimale produktutvalget, en konkurransedyktig pris/yteevne-forhold, og urokkelig pålitelighet når det gjelder logistikk. Med betydelig erfaring og omfattende teknisk ekspertise innenfor våre produkter, forplikter vi oss til å levere førsteklasses kundeservice.

Sensor Control Nordic AB har konsekvent oppnådd den høyeste kredittvurderingen fra Bisnode siden 2009.

 

 

Vår Visjon

Vår visjon er å være den ledende uavhengige leverandøren av komponenter og systemer for maskinbyggere i Norden. Med virkeområder som omfatter hele Norden, Storbritannia, og kontorer i Stockholm, Malmö, Sundsvall, Helsinki, København, Oslo, Tallinn, Birmingham, og Shanghai, sikrer vi nærhet til våre kunder.

 

Miljø og Kvalitet

Miljø og kvalitet er kjerneelementer i vår virksomhet, og vi er stolte over å være ISO-sertifisert, med ISO 9001- og ISO 14001-sertifikater. Vi forfølger våre miljømål med en forretningskritisk tilnærming for å sikre at vi forblir en nøkkelaktør i fremtiden. Mer informasjon om våre kvalitets- og bærekraftsmål er tilgjengelig her.

 

Addtech

SCN er en integrert del av den svenske børsnoterte teknologiløsningsgruppen Addtech. Bestående av 150 uavhengige selskaper, opererer Addtech i rundt 20 land og fokuserer på høyteknologiske produkter og løsninger innen produksjonsindustri og infrastruktur. Ved å være en del av Addtech, har SCN tilgang til et globalt nettverk av teknologisk innovative partnere, kombinert med fleksibiliteten og den effektive organisasjonsstrukturen til et mindre selskap.

 

Med Kundene i Fokus

Vårt kundefokus retter seg mot mellomstore og store maskinbyggere. Vi tilpasser vårt produktspekter i tråd med våre kunders behov for å kunne tilby førsteklasses service og support. Partnere Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for å matche vårt konsept, hvor alle er spesialister og kostnadseffektive innenfor sitt felt. Sammen har vi etablert et omfattende og kraftfullt produktspekter som inkluderer sensorer, komponenter, industri-PC, nettverksprodukter og kontroll- og drivsystemer. Mer informasjon om våre produktområder er tilgjengelig her.