Jobber

Vil du bygge en virksomhet innen industriautomasjon i Norge?

Sensor Control Nordic (SCN) har hovedkontor i Stockholm og salgskontorer i Finland, Danmark, UK, Estland og Kina. Vi har over 40 ansatte og omsetter for mer enn 245 millioner kroner. SCN er en uavhengig leverandør av komponenter og systemer innenfor industriautomatisering.
Vår visjon er å bli den ledende uavhengige leverandøren av komponenter og systemer for maskinbyggere i Norden.
Vi fokuserer på 5 produktområder: sensorer, komponenter, industri-PC, kontrollsystem og driftssystemer.

SCN er eid av Addtech. Addtech er et børsnotret teknologikonsern som har mer enn 140 høyteknologiselskaper i sin portefølje. Addtech er en langsiktig eier med bærekraft i fokus.

 

Kan du industriautomasjon og drømmer om å bygge en bedrift? Sensor Control Nordic vokser hurtig og har alt en etablert omsetning i Norge. Frem til nå har vi håndtert kundene i Norge fra våre kontorer i Sverige, men nå søker vi noen til å ta stafettpinnen og søker derfor en:

Country Manager 

Vi ser etter en dyktig selger som selv starter med aktivt salg i markedet og bygger team, stein på stein. Vi ser for oss et team på fem ansatte i Norge på sikt. For å lykkes med oppgaven ser vi for oss at du har har solid forståelse for faget og gjerne erfaring fra salgsledelse. Vi er kjent for høy kvalitet og gode produkter, men er først og fremst en salgsbedrift. SCN Nordic omsetter i dag for over 190 millioner Euro og har en fin omsetning i Norge. Vi har i dag 5 produktområder: sensorerkomponenterindustri-PCkontrollsystemer og driftssystem. Noen av sektorene vi jobber mot har stor vekst, og produkter vi er store på er DC kontakterfjernstyring og elbillading. Kundene våre er maskinbyggere i en rekke bransjer, som for eksempel industri, mobile maskiner, forsvar, energi, marint/offshore, medisin,  og infrastruktur. Vi tror at vi er en viktig bidragsyter til fornybarsamfunnet med våre produkter. 

Vi er eid av Addtech, et børsnortert teknologiselskap som eier 140 andre høyteknologiselskap. Addtech er kjent for å være en god eier som skaper gode synergier mellom selskapene i gruppen. Addtech satser på sine ansatte og tilbyr mye kurs og kompetanseheving og ikke minst karriereutvikling. I SCN er vi fortsatt preget av å være en familie hvor alle kjenner alle og det er uformelt og høyt under taket.

For å lykkes i rollen så tror vi at det er viktig at du liker å jobbe systematisk med salg og trives ute hos kunde. Vi har en systematisert salgsprosess som du får god opplæring i gjennom vårt to ukers opplæringsprogram i Stockholm. Etterhvert som du bygger salgsteamet i Norge vil du bruke mer tid på ledelse, men vi tror at den som selv har vært ute i felt, best kan lede selgerne. Du vil ha ganske tett kontakt både med salgs- og produktavdelingene i Sverige, men dette er en ganske uavhengig rolle hvor du selv planlegger din uke og legger salgsstrategien for Norge. 

Vi tror at vår nye Country Manager motiveres av å bygge en salgsorganisasjon og etablere et marked. For å lykkes med dette i vår bransje tror vi at du:

  • har fagkunnskap innen industriautomasjon
  • er glad i salg
  • liker å lage en salgsstrategi og å gjennomføre den
  • har utdanning eller erfaring innen industriautomasjon
  • har erfaring med salgsledelse
  • er selvgående
  • har et ønske om å bygge organisasjon

Du vil få ansvaret for salg i hele Norge, så noe reising må påregnes, selv om hoveddelen av kundene befinner seg på det sentrale østlandsområdet. Vi tror derfor det er en fordel at du bor i dette området. 

Vi tilbyr selvsagt alt du trenger for å utføre jobben som telefon, bilordning og internett. I tillegg vil du få tilgang til et kontorfelleskap i nærheten av der du bor og vil bygge teamet. Vi skal ha den beste kandidaten og er konkurransedyktige på lønn. 

Synes du oppgaven høres spennende ut? Søk på stillingen eller ta kontakt med Magne Lome på 913 92 881 eller magne@salesjobs.no om du har spørsmål om stillingen. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. 

Link Salesjobs 

--------------

We are always looking for skilled people.

If you think you have the right profile, please send us your CV through our contact mail info@scn.se and we will get back to you.
 

Read more

About SCN

Offices

Conditions of purchase

Code of Conduct

Fairs