Våre markeder

Fabrikkautomatisering

Fabrikkautomatisering

For å gi deg det aller beste for dagens fabrikkautomatiseringsmarked ligger SCNs hovedfokus på pålitelighet, kostnadseffektivitet og tjenester av høy kvalitet, noe som sikrer at vi kan oppfylle og overgå forventningene dine. SCN leverer et stort utvalg av produkter til alle typer av slike maskinbyggingskunder. For eksempel roterende og lineære sensorer, strømnings- og trykksensorer, industri-PC-er og skjermer, PLC-er, invertere og servomekanismer. Det kan for eksempel brukes hos produsenter av maskiner innen robotteknologi, emballering, plast, mat og drikke, metallarbeider, transportbånd og rensesystemer.

Les mer
Mobile maskiner

Mobile maskiner

Innen markedet for mobile maskiner er SCN et naturlig førstevalg med høy teknisk ekspertise og lang erfaring med å skape et best mulig forhold mellom pris og ytelse i produksjonen av mobile maskiner. Vi leverer forskjellige produkter for alle typer av bevegelig utstyr, som skogsmaskiner, gruvemaskiner, anleggsmaskiner, robottraller, lastebiler, busser, tog og heisekraner. For alle disse typene av kjøretøyer har vi utviklet et utvalg av produkter med god støt- og vibrasjonsdemping som kan brukes under alle slags temperaturforhold, som oppfyller IP-klassifisering og forskjellige sertifiseringer. For eksempel produkter til bruk i jernbanebygging som tåler tøffe forhold.

Read more
Forsvar og luftfart

Forsvar og luftfart

Innen forsvar og luftfart er vi din naturlige partner for elektromekaniske produkter med topp moderne og kompromissløs kvalitet og pålitelighet. SCN arbeider tett sammen med alle typer av selskaper som for eksempel produserer radarsystemer, eksterne våpenstasjoner, dronesystemer, undervannsbåter, stridsvogner og delsystemer for fly. Eksempler på produkter som vi leverer, er likestrømskontaktorer, releer, brytere, vifter, varmesikringer, nettbrett til bruk i felten, innebygde PC-kort og skjermer.

Read more
Medisin og helse

Medisin og helse

På markedet for medisin og helse er SCN en totalleverandør av maskinvareløsninger som brukes innen helsetjenesten. Målet vårt er å bidra til å utnytte løsningene i praktisk bruk av våre tjenester og produkter. Et team av erfarne salgs- og produkteksperter utvikler systemer som sikrer at maskinvarestandarder blir oppfylt på forskjellige bruksområder. Vi leverer for eksempel utstyr for røntgen, skanning, operasjonsrom, ambulanser, sykestuer og akuttmottak.

Read more
Strøm og fornybar energi

Strøm og fornybar energi

I den raskt voksende sektoren for strøm og fornybar energi er vi ditt førstevalg som tar bruken av elektronisk teknologi opp på et nytt nivå. SCN har utrolig høy ekspertise innen dette produktområdet, spesielt for likestrømsløsninger. Vi fokuserer på å levere topprodukter som grønne strømløsninger, smartnett, kraftstasjoner, installasjon av løsninger for vann-, vind- og solcellekraft, og produkter knyttet til strømdistribusjon.

Read more
Innebygde systemer

Innebygde systemer

Hvis du utvikler og bygger dine egne innebygde systemer, er vi den rette partneren å ta kontakt med for kjappe tekniske råd. Vårt team av salgseksperter, ingeniører og produktadministratorer vil kunne gi deg råd uansett hva slags løsning som ønskes. Vi tilbyr blant annet produkter for kretskort, minne og lagring. Våre viktigste kundekategorier er produsenter av billettmaskiner, salgsautomater, bensinpumper og selvbetjeningsmaskiner.

Read more
Sjøfart og offshore

Sjøfart og offshore

I markedet for sjøfart og offshore vil SCN hjelpe deg med å finne de best egnede tekniske produktene som ikke går på akkord med bestemte tekniske aspekter. Det kan være produkter som er designet for bruk i broer, motorer eller klimaregulering, nettverk eller ekstern tilgang. Vi tilbyr et stort utvalg av EX-sertifiserte og/eller DNV- og GL-godkjente produkter, for alle typer av båter, fraktskip/cruiseskip og olje- og gassplattformer.

Read more
Infrastructure

Infrastructure

Within infrastructure, we mainly work with data collection and controls for "Smart City" and railways, but also have solutions for tunnels, bridges and roads. The product portfolio consists of, among other things, complete control systems, AI cards and computers, HMIs, data acquisition I/O, various types of flow and pressure sensors, interfaces and network products, for example access points, Ethernet and fiber switches.

Read more